VictoriaBank

10 Joburi disponibile
Companie

Victoriabank este un brand moldovenesc cu o poveste unică, autentică — un inovator de care se leagă primul card bancar, primul bancomat, prima aplicație mobilă și primul credit pentru micii antreprenori în Republica Moldova.

  • Povestea Victoriabank a început acum 35 de ani, in decembrie 1989 si a primit denumirea Victoriabank, ca simbol al „luptei pentru victorie” sau, cu alte cuvinte, al ambiției de a crește.
  • Din 2018, Victoriabank a intrat intr-o etapa total noua: Grupul Financiar Banca Transilvania a devenit actionar si asa a inceput si partneriatul strategic cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
  • Peste 300 000 clienți activi, 70 de sedii în cele mai mari și importante localități din țară.
  • Numărul angajaților băncii este de aproximativ 1.500 persoane, cu o medie de vârstă de 36 de ani. Printre aceștia se numără și astăzi persoane angajate încă în primii ani de la fondare.

Suntem convinși că putem oferi soluții inovatoare clienților noștri, deoarece avem grijă de angajații noștri. Ne mândrim cu o echipă formată din profesioniști dedicați, energici, inteligenți și integri. Îi răsplătim cu un mediu de muncă pozitiv, sigur și stabil, unde se simt apreciați și implicați, unde au libertate de exprimare și părerea lor contează.

Toți cei care devin parte a echipei sunt încurajați să crească în carieră, iar succesul fiecăruia este o victorie a noastră, a tuturor. Facem totul împreună, ne ajutăm reciproc și acceptăm provocările profesionale, pentru că avem o mare #poftădemuncă. La Victoriabank, încurajăm angajații să beneficieze la maxim de potențialul lor, personal și profesional, să urmarească și să își planifice evoluția în carieră.

Credem în ambiția și talentul #OamenilorDeLaVictoriabank. Suntem puși pe fapte mari, imbinăm Ambiția cu Pasiunea și Respectul, mai adăugăm niște fapte bune, iar apoi culegem împreună roadele.

Notă: Protecția datelor Dvs. personale reprezintă una din prioritățile B.C. Victoriabank S.A. Banca Vă informează că este înregistrată la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în calitate de operator de date cu caracter personal sub numărul 0000092. Datele Dvs. cu caracter personal sunt colectate, prelucrate, stocate și păstrate în conformitate cu Legea nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Victoriabank #HumanBanking

Domeniul
— //—

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide