Vicoliv Grup SRL

7 Joburi disponibile
Companie

Istoria Vicoliv Grup începe în anul 2014, atunci când fondatorul companiei și-a dorit să creeze un viitor mai bun clienților, oferind servicii în domeniul construcțiilor civile, comerciale, industriale și agrare, de calitate.

Din entuziasm, muncă și ambiție s-au născut rezultatele. Acest fapt ne-a dat încredere și curaj de a da startul unei noi direcții – construcția drumurilor și căilor de acces, totodată pentru formarea unui parc rulant, dotat cu tehnică performantă de autospeciale și camioane ce pot executa cele mai complicate lucrări pentru a atinge obiectivele puse în față și satisfice așteptările clienților noștri.

Am dezvoltat standarde de lucru, am devenit lideri pe piață în domeniu și suntem prima alegere atunci când clientul își dorește calitate și siguranță pentru proiectul său.

Astăzi suntem o companie dinamică, în pas cu tehnoligiile și așteptările clienților. Prețuim calitatea, performanța și oamenii! Suntem orientați spre rezultate și punem valoare pe dezvoltarea profesională a angajaților din companie. Noilori colegi le oferim posibilitatea de a se dezvolta atât profesional cât și personal, pas cu pas pentru a-și dezvolta cariera în companie. Egalitatea de șanse în afirmare, descoperirea și susținerea talentelor reprezintă o componentă importantă a culturii organizaționale
Vicoliv Grup. Liderii echipelor noastre motivează oamenii prin exemplul personal și găsesc surse de inspirație în fiecare membru al echipei.

La noi e posibil orice, principalul să îți dorești și să te implicit, te asigurăm vei avea parte de toată susținerea noastră.

Dacă împărtășești și aspirii aceleași valori, te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Descoperă cu adevarat ce poate fi un univers al carierei tale alături de noi!

Vino să construim viitorul împreună cu Vicoliv Grup.

Domeniul
— //—

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide