Companie

TOTIS Pharma este un distribuitor internațional exclusivist de medicamente premium segment pe piața medicinei estetice pentru plasticitate contour, biorevitalizare / bioreparație, mesoterapie, exfolieri, cosmetice, cosmetice profesionale, precum și produse pentru îngrijirea pielii profesionale și cosmetice hardware.

Cele 7 filiale din Europa permit TOTIS să furnizeze piețelor internaționale de cosmetologie produse certificate și să desfășoare activități educaționale pentru a crește calificările și profesionalismul specialiștilor în domeniul medicinei estetice.

Misiunea companiei este de a ajuta cosmeticienii să devină experți în domeniul lor, oferindu-le cele mai bune produse de calitate și instruire de la specialiști de top din întreaga lume.

Munca în echipă şi spiritul de echipă sunt cheia succesului nostru. Suntem convinși că oamenii rămân cea mai valoroasă resursă în afaceri în zilele noastre, iar motivarea corectă a angajaților produce rezultatele corecte.

TOTIS Pharma are o motivație dinamică a managementului care se dezvoltă, determinând dezvoltarea și creșterea companiei.

Oficiul principal
Strada Vasile Alecsandri 32, oficiul 4, Chișinău, Moldova
Domeniul
  • Medicina umana, farmacie, medicina veterinara
Numarul angajaților
101-500
Beneficii
Team buildinguri
Telefonie mobila
Notebook
Ceai, cafea, apa
Crestere profesionala
Traininguri, cursuri
Reduceri la productie/serviciile companiei
Video
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide